Service

Mere end 40 års erfaring

Et servicekoncept til sunde tandlægeklinikker

Med over 40 år i branchen har vi et enormt kendskab og en høj faglighed, som gør, at vores kunder altid får den hjælp, de har behov for.

Med en serviceaftale ved Dental 2000 får I overblik over jeres årlige omkostninger, og I minimerer risikoen for driftsstop på grund af tekniske problemer. Det skaber de bedste rammer for planlagte behandlinger, som giver en højere kunde- og medarbejdertilfredshed.

Vær på forkant med en årlig plan for service

Sammen lægger vi en årlig plan for jeres servicebehov samt et budget for arbejdet. På denne måde kan vi være på forkant og sikre at jeres udstyr altid er i god stand. Vores årlige servicebesøg er desuden uden binding, fordi vi tror på, at vi kan levere den rette service til den rette pris.

Med en Dental2000 serviceaftale står vi desuden til rådighed 24/7 alle ugens dage. Som kunde får du altid en fagperson i røret, der kan hjælpe dig, og som er klar til at rykke ud ved akutte problemer. Mange gange kan vi dog klare de fleste problemer over telefonen

Jeres fordele

Service af høj kvalitet

Vi står bag kvaliteten af vores arbejde. Derfor får I årligt eftersyn helt uden binding.

Færre driftsstop

Vores LOG-system sikrer den rette forebyggende service, der giver klinikken færre driftsstop.

Lavere omkostninger

Vi tilbyder kvalitets-reservedele til billige priser og service, der forlænger udstyrets levetid.

24/7 teknisk support

God og hurtig service er kun et opkald væk. Vi er til rådighed 24/7 alle ugens dage.

Årsbudget giver overblik over omkostninger til vedligehold

Hvert år udarbejder vi et budget for klinikkens samlede servicebehov. Dermed har I altid det bedst mulige overblik over, hvilke omkostninger I kan forvente til vedligeholdelse og service.

Vores unikke LOG-system gør vores servicemedarbejdere i stand til at forudse de fleste reparationer, hvilket giver os den nødvendige viden til at give jer et retvisende budget – år efter år.

Uafhængig servicepartner med eget værksted

Vi tilbyder service og reparation af dit udstyr, uanset om du har købt det hos os eller ej, også selvom det er et mærke, som vi ikke forhandler. Vi har eget værksted, hvor vi klarer alle reparationer. Derudover stiller vi altid gratis låneudstyr til rådighed for vores kunder, imens deres eget er til eftersyn.

Som uafhængig servicevirksomhed afsøger desuden vi kontinuerligt markedet for alternative reservedele, der giver jer den bedste reparation til den billigste pris.

Vi har gjort det nemt at komme i gang

Vi har gjort det nemt for jer at komme i gang med en serviceaftale, der skaber tryghed og reducerer nedetid til lave priser:

  1. Book opstartsmøde: Vi laver en gratis gennemgang af klinikken, hvor vi skaber et overblik over jeres servicebehov
  2. Oplæg og budget: Efter opstartsmøde fremsender vi tilbud og et overblik over det forventede service det første år
  3. Første servicebesøg: Herefter aftaler vi tidspunkt for første servicegennemgang – I får 3 gratis servicetimer med i aftalen
Hør mere om vores servicekoncept

Få en gratis gennemgang af tandlægeklinikken

Ring til os